Optikkopalvelut

Saat meiltä kattavat optikkopalvelut ja laajan valikoiman tuotteita. Näöntutkimus on onnistuneen silmälasiratkaisun perusta. Ota yhteyttä ja varaa aika!

Ajanvaraus

Vain parasta silmillesi

Me investoimme jatkuvasti ajanmukaisiin näöntutkimuslaitteisiin ja pidämme huolta ammattiosaamisestamme säännöllisin koulutuksin. Voit olla varma, että saat meiltä korkeatasoista palvelua. Meillä on sekä työnäkemiseen että piilolinssien sovittamiseen erikoistuneet optikot, minkä lisäksi tarjoamme myös silmälääkärin palvelut.

Palvelumme kattaa:

  • näöntutkimukset

  • piilolinssien sovitukset ja kontrollit

  • erityistyölasien määritykset

  • silmänpaineen mittaukset.

Tutustu henkilökuntaamme!

Meistä

Näköasiatili

Tarjoamme asiakkaillemme joustavan tavan maksaa silmälasit. Näköasiatili mahdollistaa jopa 12 kuukauden maksuajan ilman lisäkuluja. Voit avata tilin myymälässämme tai tekstaamalla ”NÄKÖASIA” maksutta numeroon 18311. Saat paluuviestinä ohjeet luoton hakemiseen. Saat luottopäätöksen heti ja voit käyttää tiliä, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti.

Näköasiatilin ominaisuudet:

  • Tiliin ei sisälly vuosimaksua.

  • Luotto on jatkuva ja sitä voi käyttää myös tulevissa ostoksissa.

  • Voit valita ostoksillesi sinulle sopivimmat maksuajat useista eri maksuvaihtoehdoista. Valittavanasi on jopa 12 kuukauden koroton ja kuluton maksuvaihtoehto.

Reunahionta ja korjauspalvelut

Oma reunahiomomme mahdollistaa nopeat ja laadukkaat silmälasitoimitukset. Reunahionnassa hiomme linssit kehyksiin sopiviksi. Huolehdimme siitä, että silmän ja linssien optinen keskipiste kohtaavat.

 

Me myös korjaamme ja huollamme silmä- ja aurinkolaseja. Voimme esimerkiksi vaihtaa uuden linssin rikkoutuneen tilalle. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Kehykset laajasta valikoimasta

Voit valita kehykset laajasta valikoimastamme, johon kuuluu kansainvälisiä huippumerkkejä, uusimpia trendikehyksiä ja klassisen ajattomia malleja. Autamme sinua mielellämme kehysten löytämisessä. Tutustu tuotevalikoimaamme ja varaa aika!